info@getjrpass.com

+46 839 91 32 man – fre 11:00 til 15:00 GMT+1

jtb gmt corp

Autoriseret rejsebureau

Søg
Luk dette søgefelt.

Hello Kitty

shinkansen tog

Din guide til at køre på Hello Kitty Shinkansen i Japan

Kalder alle Hello Kitty-fans og rejsende, der søger en unik japansk oplevelse! Spænd dig op til en tur på den rent udsøgte Hello Kitty Shinkansen, et kugletog forvandlet til en rullende hyldest til den ikoniske karakter. Denne guide vil lede dig igennem alt, hvad du behøver at vide om dette charmerende tog, fra dets rute og tidsplan til funktioner ombord og bookingtips.

opbygning af tog
hello kitty bar
lyserødt interiør
vinduessæder
widescreen tv
fotovæg kort
bagagerum
lilla sæder
hello kitty sæder

Billeder leveret af https://www.jr-hellokittyshinkansen.jp/en/
Copyright © WEST JAPAN RAILWAY COMPANY alle rettigheder forbeholdt. ©2024 SANRIO CO., LTD. GODKENDELSE NR.L621059

shinkansen kugletog

Hvad er Hello Kitty Shinkansen?

Hello Kitty Shinkansen er et specialudgave kugletog, der drives af West Japan Railway Company (JR West). Det opererer på Sanyo Shinkansen-linjen, der forbinder Shin-Osaka Station ind Osaka til Hakata Station i Fukuoka, der tilbyder en dejlig rejsemulighed gennem det vestlige Japan.

japan rail pass kort

Brug dit JR Pass på Hello Kitty Shinkansen

Gode ​​nyheder! Hello Kitty Shinkansen kan tilgås ved hjælp af en Japan Rail Pass (JR Pass), hvilket gør det til en budgetvenlig mulighed for rejsende med en. En anden god ting at huske på, sædereservationer er inkluderet i dit JR Pass til denne service og alle andre Shinkansen-tog for den sags skyld.

Individuelle billetreservationer: Hvis du ikke har et JR Pass, kan billetter købes på de fleste JR-stationer og i Shinkansen billetautomater i Japan. Vi har en trin-for-trin video tutorial på hvordan man bruger Shinkansen billetautomater.

hello kitty maskot

Hvad gør det specielt?

Yndigt ydre: Togets ydre er en showstopper, malet i en levende pink og prydet med gigantiske Hello Kitty-decals.

Hello Kitty-tema interiør: Træd indenfor og bliv transporteret ind i en verden af ​​Hello Kitty! Forvent søde dekorationer, Hello Kitty-formede nakkestøtter og endda Hello Kitty-meddelelser.

Regional flair: Hver bil har et unikt design, der repræsenterer en bestemt region langs ruten, og viser lokale maskotter og Hello Kitty klædt i regionalt tøj.

Indkøb: Køb souvenirs, mens du er på skudtoget, unikt for Hello Kitty Shinkansen.

Udforsk Japan

Beyond the Hello Kitty Shinkansen

Din Hello Kitty Shinkansen-rejse er kun begyndelsen! Udforsk de pulserende byer langs ruten, hver med sin egen særegne charme og kulturelle tilbud. Oplev den energiske ånd i Osaka, kendt for sin lækre gademad og livlige natteliv. Besøg Hiroshima Peace Memorial Park og lær om byens historie. Fordyb dig i de kulinariske lækkerier på Kyushu Island, mens du er i Fukuoka, og udforsk historiske steder som Fukuoka Slot. Toget stopper ved Hakata Station.

Shinkansen billetter

Planlægningstips

Reserver dine pladser: Især i højsæsonen anbefales det stærkt at reservere pladser på forhånd.

Faktor i rejsetid: Mens Hello Kitty Shinkansen er langsommere end eksprestog, giver de ekstra stop flere muligheder for sightseeing.

Omfavn sødheden! Dette tog handler om Hello Kitty-sjov. Slap af, tag billeder og nyd den unikke oplevelse.

Shin-Osaka og Hakata

Hello Kitty Shinkansen Tidsplan

ankomster kodama
afgange kodama
januar
marts
kan
februar
april
juni
rutekort

En uforglemmelig rejse

At køre på Hello Kitty Shinkansen er mere end bare en togtur; det er et uforglemmeligt eventyr ind i Hello Kittys verden og de fængslende byer i det vestlige Japan. Så pak dine kufferter, tag fat i dine Hello Kitty-ører, og gør dig klar til en virkelig dejlig rejse!

Glem ikke din Japan Rail Pass før du rejser til Japan. Spar både tid og penge med ubegrænset brug af JR's Shinkansen bullet trains, lokale og ekspreslinjer.

Brugte billeder er beskyttet under ophavsretten tilhørende WEST JAPAN RAILWAY COMPANY & 2024 SANRIO CO., LTD. GODKENDELSE NR.L621059
Getjrpass.com ejer ikke rettighederne til nogen af ​​de Hello Kitty-relaterede billeder vist på denne side.